anna äänesi tästä

  anna äänesi tästä

TOP20 Lista v. 2.0 is here!

Lista on taas täällä, kovempana kuin koskaan! TOP20 Uuden Musiikin Listan eka versio oli toiminnassa yli kaksi vuotta putkeen. Se oli aika sopiva aika havainnoida ja ideoida uuden musiikin listaan parannuksia. Muutama muutos on tullut toimintaan, ja kerromme niistä nyt.

1. Lista on nyt NON-STOP. Listaa ei siis kokonaan putsata ja uusita kerran kuussa, vaan sinne otetaan jatkuvasti uusia ja toisaalta pudotellaan pois vanhoja. Kiveen hakattua se ei ole, mutta biisit 11-20 pudotetaan kerran kuussa pois antamaan tilaa uusille. Samoin voittajat (sijat 1 - 5) saavat paikan kunniataulusta ja antavat hekin samalla tilaa uusille haastajille. Sijat 6 - 10 voivat olla listalla kauempaankin, odottamassa kumpaan suuntaan sijoitukset alkavat kulkea - ja nauttia samalla radiosoitosta :)

2. Radiosoitosta puheenollen: Sitä tulee edelleen ainakin kerran kuussa sijoituksille 1 - 10.

3. Helpotettu musiikin tarjoamista listalle. Meille tulee valtavasti biisiehdotuksia. Niihin tutustuminen on ollut hidasta ja hankalaa, ja kamalinta on kun jotkut tarjokkaat ovat jopa hautautuneet kasan alle! Nyt homma on saatu hallintaan uudella lomakkeella, jonka kautta on helppo ja nopea ehdottaa meille uusia kappaleita.

Toivotamme nautittavia musiikkituokioita uuden ehomman TOP20-listan parissa. Muistathan kuunnella myös NOSTE-listaa Spotifysta ja YouTubesta NOSTE-listalla soi aito, oikea musiikki, ja siellä kuulet myös aikaisempien TOP20-listojen suosikit.